Radu Nechifor – Anca Marginean – Dream Catchers –


 

Radu Nechifor

Radu Nechifor - Nai

Unul dintre cei mai populari oameni ai Sibiului și o personalitate puternică între muzicienii mari, Radu este cel care ne uimește și ne încântă mereu cu muzica sa. Absolvent al Universității de Muzică din București la clasa marelui Gheorghe Zamfir, care afirma: “sunt fericit să prezint un asemenea talent și mândru că mi-a fost elev”, Radu și-a canalizat toată dragostea și sensibilitatea prin instrumentul său poziționându-se între marii maeștrii ai naiului.

Anca Marginean

Anca MargineanLucrurile simple sunt cele care ne fac cu adevărat fericiţi şi sunt cele care ne fac să conştientizăm că trăim printre oameni cu suflete frumoase. Asa ar trebui sa fie si muzica populara, care prin simplitatea ei sa deschida sufletul si sa-l umple cu multa mandrie si dragoste. Aşadar cu siguranta veti ramane surprinsi de Anca Marginean, o valoroasa interpreta, o voce minunata cu care ne mandrim.

 

 

DreamCatchers Band

DSC_1025Dream Catchers Band este alegerea perfecta pentru un show maxim la nunti, petreceri de firma, evenimente corporate, evenimente private, lansari produse, concerte de club, balul bobocilor, concerte outdoor, etc. Radu ( voce ), Teodora (voce), Marius ( clape ), Mircea ( Bass ), Alex (chitara) si Tobo ( Percutie ), Ramona & Sandra ( backing vocals ) te vor surprinde prin talent, repertoriu si tinerete. Piese noi sau vechi cunoscute din genurile pop, rock, dance, rock’n roll, twist, raggae,  disco, blues,  vor crea o atmosfera extraordinara la un spectacol care nu trebuie ratat! Cu muzica buna si atmosfera incendiara venim noi, voi doar sa va aduceti papuci de schimb.. :) !

 

 [[]]